Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Naša roba i proizvodi su namenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu od strane lica koja se bave odgovarajućom delatnošću. Shodno tome se primenjuju i prinudni propisi koji regulišu odnos-prava, obaveze i odgovornosti između trgovca i ovih lica.

 CENE PROIZVODA

 Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Kikistyle zadržava pravo da promeni cene koje su vidljive na web adresi www.kikistyle.rs bez prethodnog obaveštavanja. Izuzev specijalnih web akcija sve cene u internet prodavnici iste su kao i u maloprodajnom objektu Kikistyle na adresi Prilaz 62, 11080 Zemun. U slučaju da postoji razlika u cenama između web strane i cene u prodavnici uvek važi cena proizvoda u prodavnici.

 Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom sučaju prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine ili mu ponuditi drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

 U cenu nisu uračunati troškovi dostave.

Kikistyle Vam pruža besplatnu isporuku robe na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije za porudžbine preko 5.000,00 RSD, izuzev u slučaju porudžbina opreme (nameštaja za frizerske,kozmetičke salone i solarijuma) i robe koja je trenutno na akcji u kom kupac snosi troskove poštarine.